Om Terese

Terese Marvelin

Terese Marvelin heter jag, är 26 år gammal och bor i Haninge tillsammans med min man och min katt DC
(DC Comics? Ja, han är en superhjälte).

Hårdrockstjej ut i fingerspetsarna, japp! Jag arbetar som skyddsvakt och även extra som brandvärnsman och släcker då bränder när den vanliga brandstyrkan inte riktigt räcker till. På min fritid tycker jag om att skjuta pistol och är med i en skytteklubb. Jag älskar att svettas och jobba på min amazing fysik. Jag försöker få till 4-7 träningspass varje vecka och ju jobbigare, skitigare och svettigare det är, desto bättre.

Jag är en tuff tjej, så är det bara. Och jag har alltså skrivit två stycken feel-goodromaner.

Jag har alltid älskat att läsa och har haft som en dröm sedan jag var liten att någon gång skriva en bok. Hösten 2013 satte jag igång och nu står jag som stolt författare till två alldeles egna skönlitterära romaner.

Du kan läsa mer om dom under fliken Böcker.

Mina böcker är fiktiva historier och är till för dig som precis som jag älskar att läsa om kvinnliga huvudkaraktärer med problem om allt från brända rostmackor och jobbiga grannar till olycklig kärlek och vänskapssvek. Mina böcker kommer att erbjuda en flykt från din egen vardag till en plats och ett liv som både roar och oroar.