Böcker

Böcker som är till för dig som precis som Terese Marvelin älskar att läsa om kvinnliga huvudkaraktärer med problem om allt från brända rostmackor och jobbiga grannar till olycklig kärlek och vänskapssvek. Böckerna kommer att erbjuda en flykt från din egen vardag till en plats och ett liv som både roar och oroar.

 

böcker

VODKA & PLIÈ

Ebba Fors drömmer om en anställning på en av världens mest attraktiva teatrar. Bolsjojteatern i Ryssland.

En framtid utan balett är inte ett alternativ.
Men livet är inte en dans på rosor. Ett alkoholmissbruk, en olycklig kärlek och mängder av sexiga män lurar i periferin.

Med biljett i handen och siktet inställt på Moskva stöter hon oväntat på sin stora idol, en berömd koreograf. Han ger henne ett erbjudande hon får svårt att motstå.

 

ALLT SOM GLIMMARböcker

Cornelia har ett fint jobb med en skrytsam lön. Hon arbetar tätt ihop med sin bästa vän och hon är upp över öronen förälskad i
Jonas. Hon ser fram emot att gifta sig med honom. Bröllopet ska dessutom, helt i enlighet med hennes önskemål, ske i Skottland. Allt känns verkligen perfekt.

Men ett slumpartat möte med den äventyrliga och fascinerande Alec förändrar allt. Cornelias trassliga bakgrund gör att hon
identifierar sig med Alec och hans bohemiska livsstil men lögner föder lögner och situationen blir snabbt ohållbar.

Med det stundande bröllopet har hon inte mycket tid på sig att reda ut hur hon egentligen vill leva resten av sitt liv.

 

VAR LUGN, ALLböckerT ÄR I SIN ORDNING

Rebecka lever ett riktigt singelliv. Hennes livsbekymmer sträcker sig som regel inte längre än hur hon ska undvika sin kollega Ernst som inte kan sluta flirta med henne och hur hon ska få Robin, sin bästa kompis, att inse att han borde sluta ligga runt.

En dag ser hon en man på tunnelbanan som hon inte lyckas läsa och sätta fingret på, trots sin förmåga att alltid kunna fantisera fram en främlings livshistoria.

När de senare möts av en slump förstår hon snabbt att det är
något mycket speciellt med den mannen och att hon måste ta reda på om hon för första gången i sitt liv träffat Honom, han som är ämnad att vända upp och ner på hennes liv.

Var lugn, allt är i sin ordning är Terese Marvelins debutroman,
en historia i feel good-anda om kärlek, vänskap, svek,
vardagsbekymmer och livskriser.

32